<

SPLETNO PREDAVANJE
Z NARAVNO KOZMETIKO NA TRG

Prejmite vse informacije za uspešno lansiranje vaše kozmetike na trg

Ekskluzivno spletno predavanje (webinar) za vse, ki želite pričeti z legalno prodajo vaših domačih kozmetičnih izdelkov. Na predavanju z različnimi strokovnjakinjami boste izvedeli vse potrebne informacije, ki jih potrebuje vsak, ki se podaja na samostojno podjetniško pot z lastno kozmetiko. V kolikor se sprašujete kako urediti kozmetično dokumentacijo, kako registrirati izdelke, kakšen bo vaš finančni vložek, kaj so prednosti in kje pasti – potem ne zamudite in se nam pridružite na tem webinarju.

Predavanje ne poteka v živo. Posnetek predavanja je na voljo znotraj spletne učilnice, po plačilu prejmete dostop z uporabniškim imenom in geslom s katerim lahko  dostopate do vsebine.

Zakaj si ogledati prav to spletno predavanje?

Pričnite sprodajo kozmetike

Se vam je zgodilo, da so vas vaši prijatelji in znanci prosili, če bi jim še enkrat naredili tisto krasno vlažilno kremo, mazilo, balzam ali šampon? Ste potihoma že razmišljali, da bi ustvarili svojo blagovno znamko in pričeli z legalno prodajo? Ste na pravi poti in do vaše zmage vam manjka samo še nekaj ključnih korakov. 

 

Dostop do e-učilnice

S prijavo na spletno predavanje Z naravno kozmetiko na trg prejmete dostop do video vsebine v spletni učilnici. Na vaš e-mail boste prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v e-učilnico. Kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le dobro internetno povezavo.

Posebne gostje

Gostje na tem ekskluzivnem webinarju sta farmacevtki Simona Mohar Karakatič, Darja Gornjak Korošec ter Irena Tertinek in Marija Pinter. Z bodo delile bogate izkušnje, vam zaupale skrivnosti, ki vam lahko olajšajo vašo pot, prav tako jih boste lahko vprašali prav vse kar vas zanima z lansiranjem kozmetike na trg.

Paket vsebuje

Komu je to predavanje namenjeno?

Pregled vsebine predavanja

Od ideje do izdelka – kako pričeti z legalno prodajo domačih kozmetičnih izdelkov? Na vsa vprašanja z ureditvijo kozmetične dokumentacije, registracijo izdelkov, pripravo prostora in druge zadeve, katere je potrebno pred lansiranjem kozmetike na trg urediti, vam bo zaupala magistra farmacije, Simona Mohar Karakatič s podjetja Filuma. Simona je specializirana za mikro in mala podjetja, zlasti za tiste, ki kozmetiko izdelujete doma in želite svoj hobi spremeniti v posel.

Domači kozmetični izdelki so lahko pomanjkljivi z vidika končne formulacije. Kako napisati formulo, ki bo sprejemljiva za trg? Kdo nam lahko pri tem pomaga? Odgovor izveste tekom predavanja.

Izračun finančnega vložka je zelo pomemben, preden se podajate s kozmetiko na trg. Razkrile vam bomo, kakšni so okvirni stroški za zagon domače proizvodnje in koliko stane priprava kozmetične dokumentacije. Vse zavisi od števila produktov, certificiranja in ostalih postopkov (od nekaj sto ali tisoče eur).

Certificiranje naravne kozmetike postaja vse bolj priljubljeno, saj s tem pridobimo zaupanje kupcev. Izvedeli boste kako pridobiti certifikate, kateri certifikati obstajajo, koliko stanejo in katera pot izbire certifikata je najbolj optimalna. Ste vedeli, da je pametno razmišljati o formuli in zahtevah certificiranja hkrati? To vam lahko oljaša marsikatero tegobo, namreč velikokrat se zgodi, da moramo formulacijo naknadno prilagajati zahtevam institucij za certificiranje.

Iz zakulisja – svojo zgodbo kako lansirati domačo kozmetiko nam bodo zaupale Darja Gornjak Korošec, ustanoviteljica aktivne organske kozmetika Mayarula, Irena Tertinek in Marija Pintar, ustanoviteljici naravne zeliščne kozmetike Timus.

Webinar s kozmetiko na trg ponuja ogromno strokovnega znanja, ki ga boš na svoji poti še kako rabila. Ga toplo priporočam in si hkrati želim še več tovrstnega znanja na tem področju.

Teja Kadunc

Teja Kadunc

Ustanoviteljica Aromavita Botanicals

Predstavitev predavateljic

Simona Mohar Karakatič

Simona Mohar Karakatič, mag. farm.

FILUMA, priprava in izdelava dokumentacije za kozmetične izdelke, registracija izdelkov na evropski trg

Narava in sonaravni način bivanja Simoni pomenita veliko. Je farmacevtka s srcem in dušo, magistra farmacije s specializacijo iz oblikovanja zdravil. Z bogatimi izkušnjami vam lahko s strokovnim svetovanjem in predavanji pojasni marsikatero nejasnost pri izdelavi izdelkov in pripadajoči zakonodaji.

Darja Gornjak Korošec, mag. farm.

Ustanoviteljica blagovne znamke Mayarula – organska aktivna kozmetika

Darja Gornjak Korošec je po izobrazbi magistra farmacije, svoje znanje pa je nadgradila s številnimi domačimi in tujimi strokovimi seminarji in šolami. Svojo ljubezen do narave in lepote je združila v aktivni organski in veganski kozmetiki Mayarula. Kozmetika je certificirana s certifikatom Organic in CosmEthically Active.

Darja Korošec Gornjak
Irena Tertinek Zeliščna kozmetika Timus

Irena Tertinek in Marija Pinter

Ustanoviteljici blagovne znamke Timus – naravna zeliščna kozmetika

Marija Pinter in hčerka Irena Tertinek sta svojo ljubezen do zelišč združili v naravni zeliščni kozmetiki Timus. Druži ju neizmerna ljubezen do narave, do življenja v neokrnjenem okolju, prežetem s soncem in vetrom. Vsa zelišča so skrbno pridelana in izbrana, svoje izdelke pa sta tudi certificirali pri podjetju ECOGEA.

Kaj potrebujete za ogled webinarja?

Webinar poteka online, potrebujete le računalnik in internet.

Internet

Potrebujete dobro internetno povezavo

3h časa

Spletno predavanje traja približno 3 ure

Vprašanja

Dodatna vprašanja pošljite na maja@aromika.si

Pisalo

Zapiski bodo nujno potrebni 🙂

Webinar Z naravno kozmetiko na trg toplo priporočam najprej za tiste, ki se na samostojno pot šele pripravljajo. Romantična iluzija biti na samostojni poti, kjer bomo delali izključno kar na veseli je le iztočnica, zaradi katere je času izzivov lažje vztrajati. In če želimo dati kozmetični produkt na trg, je potrebnega precej več kot uživanje v ustvarjanju.

Poznati je namreč treba kar nekaj zakonodaje. Poleg kozmetičnega produkta, ki mora ustrazati vsem zakonodajnim standardom, mora imeti tudi ustrezno dokumentacijo. In ko imaš produkt narejen, se vse skupaj še začne. Kozmetični izdelek je treba prodati. In tukaj spet lahko nastopi velik izziv, kako ga tekstovno zapakirati, da bo ustrezal vsem standardom zakonodaje na eni strani in da bo privlačen za kupce na drugi strani.

Zato se mi zdi še kako pomembno, da se o teh zadevah poučimo prej. Tako nekako vsaj približno vemo s čim se bomo srečali. Lahko pa narediš tako kot jaz, ko sem se vsega učila sproti. In se še učim. In tudi webinar sem si pogledala šele, ko sem imela produkte že na trgu. In sem morda tudi lažje marsikaj razumela. Ker sem že imela občutek, kaj se zgodi in dogaja, ko si dejansko prisoten na trgu. Po drugi strani bi se pa kakšne stvari lotila malce drugače.

Webinar s kozmetiko na trg ponuja ogromno strokovnega znanja, ki ga boš na svoji poti še kako rabila. Ga toplo priporočam in si hkrati želim še več tovrstnega znanja na tem področju. Hvala Maja, ker skrbiš za naše znanje!

Teja Kadunc, aromavita.si

Udeleženka webinarja Z naravno kozmetiko na trg
Z naravno kozmetiko na trg naslovnica

Celoten paket

V sklopu spletnega predavanja prejmete posnetek s prezentacijami in napotki za samo 34,90 €

Kateri paket je najbolj primeren za vas?

19,90€

Webinar Z naravno kozmetiko na trg

V paketu prejmete dostop do spletnega predavanja Z naravno kozmetiko na trg

59,90€

Paket vseh webinarjev

Z naravno kozmetiko na trg, destilacija, aromaterapija za poletne dni in v času prehladov

124,90€

Paket vseh spletnih tečajev

V paketu prejmete dostop do vseh tečajev izdelave naravnih krem, šamponov, mil in dezodorantov

WEBINAR JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

Želite pričeti s prodajo domače kozmetike

To spletno predavanje je namenjno vsem, ki jih zanima postopek, kako pričeti s prodajo domače kozmetike oziroma na kakšen način legalno pričeti s prodajo. Gostja na webinarju je izkušena magistra farmacije, Simona Mohar Karakatič, ki predstavi vse podrobnosti, ki jih mora vedeti vsak domači izdelovalec kozmetike. Simona je specializirana za mikro in majhna podjetja.

Ne veste katere pogoje morate izpolnjevati za pričetek prodaje kozmetike

Domača izdelava kozmetike zahteva ureditev vseh potrebnih pogojev, ki ustrezajo pogojem inšpektorata. Ni dovolj, da kozmetiko delamo v domači kuhinji, potrebno je zagotoviti minimalne higienske standarde (npr. velikost prostora). Na predavanju izveste vse potrebne informacije o velikosti in ustreznosti prostora za izdelovanje domače kozmetike, primerne za prodajo.

Zanima vas kako certificirati organsko, naravno kozmetiko

Vse več izdelovalcev domače kozmetike si želi svoje produkte certificirati z različnimi certifikati, ki zagotavljajo, da je kozmetika zares naravna ali organska. Izvedeli boste, kako poteka postopek pridobivanja certifikatov, kaj je potrebno vnaprej razmisliti pri samem formuliranju in kolikšen je finančni vložek. Svoje izkušnje bosta delili Darja Gornjak Korošec in Irena Tertinek, ki sta svoje kozmetične izdelke že certificirali.

Zanima vas kako priglastiti kozmetiko na pristojne urade

Na predavanju izveste vse podrobnosti, na katere urade in na kakšen način priglasimo kozmetične izdelke. Postopek lahko izpeljete sami, lahko pa to za vas uredijo pooblašečni in usposobljeni strokovnjaki. Prav tako izveste na kakšen način izberete zunanjega izdelovalca vaše kozmetične linije oz. kako “outsourcate” proizvodnjo ter kakšne so cene.

WEBINAR NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Vas ne zanima prodaja domače kozmetike

V kolikor vas prodaja domače kozmetike ne zanima, potem to predavanje ni primerno za vas. V primeru, da se zanimate za izdelovanje domače kozmetike za lastne namene ali iščete nov hobi, potem vabljeni na spletne tečaje izdelovanja kozmetike, ki jih najdete tukaj.

Vas zanimajo natančne podrobnosti za sodelovanje z zunanjimi proizvodnjami kozmetike

V kolikor že veste, da boste celotno kozmetično linijo outsourcali zunanji proizvodnji in vas zanimajo natančne podrobnosti samo v zvezi s tem, potem to predavanje ni primerno za vas. Za več informacij sem vam na voljo v sklopu mentorstva, več informacij preberite tukaj.

BONUS

GARANCIJA

V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar – brez vprašanj. Vse kar potrebujete narediti je, da napišete sporočilo zakaj tečaj ni izpolnil vaših pričakovanj.

Garancija na zadovoljstvo

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.