<

SPLETNI TEČAJ NARAVNI DEZODORANTI

Prvi spletni tečaj za izdelavo naravnih dezodorantov v Sloveniji!

Osvoji znanje za profesionalno pripravo dezodoranta v roll-on emulziji z naprednimi
aktivnimi učinkovinami. Naučite se izdelati glineni, oljni, alkoholni in kremni dezodorant,
katerega bo lahko uporabljala cela družina. Prvi spletni tečaj izdelave naravnih dezodorantov v Sloveniji.

Tečaj ne poteka v živo – predavanja in video moduli so na voljo znotraj spletne učilnice, po plačilu prejmete dostop do vsebine v roku 24 h.

Zakaj izdelovati domače dezodorante in izbrati prav ta tečaj?

Deo po meri vaše kože

Uporaba naravnih dezodorantov je dolgoročna naložba. Konvencionalni dezodoranti vsebujejo dokazano škodljive aluminijeve soli in druge primesi – te lahko nadomestite s popolnoma naravnimi in učinkovitimi dezodoranti.

Dostop do e-učilnice

S prijavo na spletni tečaj prejmete spletni dostop do video vsebin. Na vaš e-mail boste po nakupu prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v e-učilnico. Z ogledom tečaja niste omejeni, ogledate si ga lahko kjerkoli in kadarkoli.

Lastne formulacije

Zanje, ki ga boste prejeli tekom tečaja, vam bo omogočil lastno formuliranje dezodorantov v oljni, glineni, kremni, roll-on obliki in pršilu. Izvedeli boste prav vsak detajl, ki bo vaše dezodorante naredil odlične.

Paket vsebuje

Komu je tečaj namenjen?

Hitri pregled vsebine tečaja

Modul obsega poglobljeni teoretični del s področja eteričnih olj (opis eteričnih olj, lastnosti eteričnih olj, metode uporabe, varnostna opozorila), osnove hidrolatov (kaj so hidrolati, lastnosti hidrolatov) in osnove rastlinskih olj in masel. Ta modul je osnovni sestavni del vsake naravne, doma izdelane kozmetike, zato vam bo prišel prav tudi pri izdelavi drugih domačih pripravkov.

Naučili se boste vse o pravilnem izboru rastlinskih olj in masel, ki so posebej primerna za izdelavo naravnih dezodorantov. Prav tako se boste naučili pravilne izbire hidrolatov in eteričnih olj glede na tip kože, učinek dezodoriranja, protimikrobnega in antiseptičnega delovanja. Spoznali boste aktivne učinkovine v naravnih dezodorantih (naravni materiali, ki dejansko dezodorirajo tudi do 24-ur), se naučili uporabljati sestavine glede na tip dezodoranta (glina, alkohol, soda bikarbona, decalact deo…), se srečali z naravnimi emulgatorji ter konzervansi, ki jih boste uporabljali pri izdelavi naprednih roll-on dezodorantov.

Naučili se boste izdelati 5 različnih tipov dezodorantov:
OLJNI, ALKOHOLNI, GLINENI, KREMNI in NAPREDNI ROLL-ON dezodorant. Modul zajema že pripravljene formulacije, prav tako pa vas bom naučila spreminjanja in prilagoditve formulacije glede na potrebe posameznika. Modul zajema preverjene recepture naravnih dezodorantov.

Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi domače kozmetike moramo zagotoviti. Prav tako je potrebno vedeti katere pripomočke potrebujemo ter kje lahko kupimo sestavine.

V tem modulu boste prejeli praktično znanje in video vsebino izdelave vseh petih naravnih dezodorantov.
Prikaz izdelave OLJNEGA DEZODORANTA, DEZODORANTA V RAZPRŠILU,
KREMNEGA DEZODORANTA S SODO BIKARBONO, TRDEGA GLINENEGA DEZODORANTA IN NAPREDNI ROLL-ON DEO (z najbolj inovativnimi učinkovinami, ki se uporabljajo v naravni kozmetiki).

Zelo sem vesela, da sem se preko spleta naučila narediti tvoje naravne dezodorante, delujejo. Priporočam vsem, ki želijo nekaj kar deluje in je naravno. Mož je več kot zadovoljen s tvojimi naravnimi dezodoranti. Tudi z vnučkom smo skupaj ustvarjali ker ima alergije. Zelo je zadovoljen z dezodorantom v roll-onu.

Priporočilo spletni tečaj naravni dezodoranti Jožica Šuvak

Jožica Šuvak

domači naravni roll-on deodorant

Kaj potrebujete za ogled tečaja?

Tečaj poteka online, potrebujete le računalnik in internet.

Internet

Potrebujete dobro internetno povezavo

4h časa

Spletni tečaj traja približno 4 ure

Sestavine

Kozmetične sstavine za izdelavo krem

Pisalo

Zapiski vam bodo prav prišli 🙂

KAKŠNA SO MENENJA TEČAJIC?

Naj kot prvo pohvalim opcijo, da je spletni tečaj res super, namreč kot prvo mi to ustreza, ker nisem iz Ljubljane in mi je tako "prihranjena" pot, kot drugo pa imam majhnega dojenčka, in so moji odhodi od doma nekoliko težji. Tako da upam, da se obeta še kakšen spletni tečaj. Glede vsebine sem tudi navdušena, zelo nazorno.

Priporočilo Elena Podbršček spletni tečaj naravni dezodoranti

Elena Podbršček

Tečaj je zasnovan premišljeno, vsakič znova mi pomaga osvežiti osnovne informacije o naravni kozmetiki in hkrati nudi jasna, specifična navodila za izdelavo mojega izbranega dezodoranta. Posebej me je presenetilo dejstvo, da z nakupom sestavin za 20 € pokrijem izdelavo kremnega dezodoranta za celo leto!

Priporočilo Tina Hribernik spletni tečaj naravni dezodoranti

Tina Hribernik

Naslovnica spletni tečaj naravni dezodoranti

Celoten paket

V sklopu spletnega tečaja prejmete video module z navodili za izdelavo, predavanja in PDF skripto za samo 34,90 €

Kateri paket je najbolj primeren za vas?

43,90€

Tečaj Naravni dezodoranti

V paketu prejmete dostop do spletnega tečaja Naravni dezodoranti

69,90

Tečaj deodoranti + kreme

V paketu prejmete dostop do spletnega tečaja Naravni dezodoranti + kreme za obraz

124,90€

Paket vseh spletnih tečajev

V paketu prejmete dostop do tečajev izdelave krem, šamponov, mil in deodorantov

TEČAJ JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

Trenutni dezodoranti vam ne zdržijo dovolj dolgo

Brez skrbi, v kolikor ne najdete recepture za popoln dezodorant. Naučili se boste izdelati pet različnih tipov dezodoratov, za katere vam garanitram, da so obstojni. Nekateri zdržijo celo do 24 ur, kar je za naravne dezodorante odličen rezultat! Prejeli boste preverjene in učinkovite recepture za izdelavo osnovnih in naprednih dezodorantov in navodila, kako si recepturo lahko prilagodite po meri posameznika.

Dezodoranti s sodo bikarbono vam dražijo kožo

Alterantiva, za sicer zelo obstojne dezodorante na osnovi sode bikarbone, obstaja in to zelo učinkovita. Svoj dezodorant s sodo bikarbono lahko nadomestite z mediternaskim roll-on dezodorantom, ki vsebuje najbolj napredne in inovativne aktivne učinkovine za izdelavo domačih naravnih dezodorantov. Znotraj tečaja boste prejeli odličen in preverjen recept za ta napredni deo.

Radi bi bili časovno neomejeni

Spletna oblika delavnice je kot nalašč za vas! Z njim niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Vsebina tečaja je na voljo v e-učilnici do katere dostopate z uporabniškim imenom in geslom. Kjerkoli in kadarkoli, potrbujete le dobro internetno povezavo.

Bili ste na fizični delavnici in ste pozabili postopek

Ta problem boste s spletnim tečajem za vedno rešili. Velikokrat se zgodi, da pričnemo z izdelovanjem kozmetike šele mesece po delavnici, ki smo jo obiskali v živo, do takrat pa pozabimo postopek izdelave. Čeprav imate izdelavo napisano po korakih je veliko lažje, če izdelavo dejansko vidite. S spletnim tečajem vam bo ta vsebina za vedno na voljo. Kjerkoli in kadarkoli.

TEČAJ NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Niste pripravljeni investirati časa v izobraževanje

Za izdelavo domačih dezodorantov je potrebno vedeti osnove, kar pomeni, da je potrebno predelati vse video module preden vam bodo prvi dezodoranti uspeli brez večjih zapletov. Ni težko, verjemite, vendar brez podlage in ogleda tečaja bo postopek dolgotrajnejši.

Prepričani ste, da so domači dezodoranti neučinkoviti

Tečaj ni primeren za tiste, ki jih izdelava domače kozmetike ne zanima. V kolikor imate slabe izkušnje z naravnimi ali domačimi dezodoranti, ker se zelo potite, potem vam nakup tega tečaja odsvetujem.

BONUS

GARANCIJA

V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar – brez vprašanj. Vse kar potrebujete narediti je, da napišete sporočilo zakaj tečaj ni izpolnil vaših pričakovanj.

Garancija na zadovoljstvo

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.