<

Spletno predavanje AROMATERAPIJA ZA POLETNE DNI

Praktična uporaba eteričnih olj, triki, recepti in nasveti!

Webinar je že na voljo, po nakupu prejmete dostopne podatke za ogled v e-učilnici!

Spletno predavanje Aromaterapija za poletne dni je namenjeno praktični uporabi eteričnih olj v poletnih dneh. Predavanje namenjam vsem, ki jih zanima pravilna in varna uporaba eteričnih olj. Osredotočeno je na prakso in preproste trike za uporabo aromaterapevtskih pripravkov tako za odrasle kot za otroke.

Z eteričnimi olji in hidrolati lahko učinkovito ublažimo potovalno slabost, preprečimo srbečico po pikih insektov, se zaščitimo pred nadležnimi komarji, naredimo osvežilni sprej, aromaterapevtski piling, olje za blaženje sončnih opeklin in še veliko več!

Predavanje je na voljo v e-učilnici, dostop z uporabniškim imenom in geslom prejmete po nakupu na vaš email.

Zakaj si ogledati prav to spletno predavanje?

Zanima vas aromaterapija

Izvedeli boste vse o varni uporabi eteričnih olj in hidrolatov v poletnih dneh, se seznanili s fototoksičnimi eteričnimi olji, metodami uporabe, načini priprave mešanic ter izvedeli, katera eterična olja uporabljamo za SOS primere v poletnih dneh.

Dostop do e-učilnice

S prijavo na spletno predavanje prejmete dostop do video vsebine v spletni učilnici. Na vaš e-mail boste po nakupu prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v e-učilnico. Kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le internetno povezavo.

Potrebujete recepture

V sklopu predavanja prejmete recepte za izdelavo: roll on za lajšanje pikov insketov, inhalator proti slabosti, osvežilni sprej proti vročičnim oblivom, olje za sončne opekline, roll- on proti glavobolom, aloe vera gel za pomiritev kožnih vnetij in druge recepture.

Paket vsebuje

Komu je predavanje namenjeno?

Odlično spletno predavanje s pomočjo katerega sem pripravila odlične aromaterapevtske izdelke za vso družino. Hvala za vse napotke za uporabo eteričnih olj pri otrocih.

Udeleženka webinarja Aromaterapija za poletne dni

eterična olja florihana

Pregled vsebine predavanja

Na predavanju boste izvedeli kaj je aromaterapija in kaj so eterična olja. Prejeli boste osnovno podlago, ki jo potrebujete pred pričetkom izdelave domačih aromaterapevtskih pripravkov. Izveste tudi kaj so hidrolati in kako jih uporabljamo. Osnovno znanje vam bo koristilo tudi na drug področjih, npr. izdelavi domače komzetike z eteričnimi olji.

Izvedeli boste kakšne so pravilne oziroma dovoljene koncentracije eteričnih olj in kako ter koliko jih doziramo pri uporabi aromaterapije za otroke in odrasle. Ker sta previdnost in varna koncentracija osnova aromaterapije, bo na tem delu poseben poudarek. Ste vedeli, da je za 1 leto starega otroka maksimalna koncentracija eteričnih olj le 0,25 %, pri dveh letih pa 0,5%?

Zelo pomembna tematika pri uporabi aromaterapije v poletnih deneh. Ker določena eterična olja vsebujejo spojine, ki so fototoksične in lahko povzročijo fotosenzibilnost, je varna uporaba na prvem mestu. Prejeli boste seznam fototoksičnih eteričnih olj tr navodila kako z njimi ravnati. S fototoksičnimi eteričnimi olji nikar na sonce!

Tekom predavanja se boste naučili, kako izdelamo aromaterapevtsko mešnico in kakšne metode aromaterapije poznamo. Prav tako izveste kako uporabljamo bazna olja in druge nosilne snovi, v katerih pripravljamo aromaterapevtske pripravke.

V sklopu spletnega predavanja boste prejeli različne recepte za pripravo aromaterapevtskih mešanic:

#1 SOS ROLL-ON ZA LAJŠANJE PIKOV INSKETOV
#2 AROMA INHALATOR PROTI POTOVALNI SLABOSTI
#3 OSVEŽILNI SPREJ PROTI VROČIČNIM OBLIVOM
#4 TERAPEVTSKA MEŠANICA OLJ ZA LAJŠANJE SONČNIH OPEKLIN
#5 AROMA OLJNI REPELENT
#6 ROLL-ON PROTI GLAVOBOLOM
#7 OSVEŽILNI PILING ZA TELO S HLADILNIM UČINKOM
#8 OLJE ZA POMIRITEV KOŽNIH VNETIJ
#9 ALOE VERA GEL ZA POMIRITEV KOŽE
#10 STEPENI MOUSE ZA NEGO IN REGENERACIJO KOŽE

Kaj potrebujete za ogled webinarja?

Webinar poteka online, potrebujete le računalnik in internet.

Internet

Potrebujete dobro internetno povezavo

Pisalo

Zapiski bodo nujno potrebni 🙂

2h časa

Spletno predavanje traja približno 2 uri

Vprašanja

Dodatna vprašanja v zvezi s predavanjem pošljite na maja@aromika.si

Aromaterapija za poletne dni naslovnica

Celoten paket

V sklopu spletnega predavanja prejmete spletno predavanje s prezentacijo za samo 34,90 €

Kateri paket je najbolj primeren za vas?

34,90€

Webinar Aromaterapija za poletne dni

V paketu prejmete dostop do spletnega predavanja Aromaterapija za poletne dni

59,90€

Paket vseh webinarjev

V sklopu tega paketa prejmete dostop do vseh spletih predavanj (webinarjev) v spletni učilnici

124,90€

Paket vseh spletnih tečajev

V paketu prejmete dostop do vseh tečajev izdelave naravnih krem, šamponov, mil in deodorantov

WEBINAR JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

Vas zanima uporaba aromaterapije V PRAKSI

To spletno predavanje je namenjeno vsem, ki jih zanima uporaba aromaterapije v praksi. Izvedeli boste vse o eteričnih oljih, varni uporabi, koncentraciji eteričnih olj za otroke in za odrasle. S pridobljenim znanjem boste lahko suvereno pripravljali domače aromaterapevtske pripravke.

Želite izvedeti katera eterična olja uporabljati poleti

Ker so nekatera eterična olja lahko neverna za uporabo v poletnih dneh, boste prejeli seznam eteričnih olj, ki so fototoksična. Izveste tudi, katera vam lahko koristijo in s katerimi si učinkovito lajšamo poletne tegobe kot so potovalna slabost, vročični oblivi in piki insektov!

Potrebujete zanesljive RECEPTE

V sklopu predvanja prejmete 10 različnih receptov, ki so primerni za popolne začetnike. Prejeli boste recepte za izdelavo: Roll on za lajšanje pikov insketov, inhalator proti slabosti, osvežilni sprej proti vročičnim oblivom, olje za sončne opekline, roll- on proti glavobolom, aloe vera gel za pomiritev kožnih vnetij in druge recepture.

WEBINAR NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Vas aromaterapija ne zanima

V kolikor vas aromaterapija in uporaba eteričnih olj v praksi ne zanima, potem to predavanje ni primerno za vas. Prav tako ni namenjeno tistim, ki ne želite izdelovati svojih aromaterapevtskih pripravkov.

Ste izkušeni aromaterapevt

V kolikor se z aromaterapijo ukvarjate profesionalno, potem na tem predavanju ne boste izvedeli za vas uporabne informacije.

BONUS

GARANCIJA

V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar – brez vprašanj. Vse kar potrebujete narediti je, da napišete sporočilo zakaj tečaj ni izpolnil vaših pričakovanj.

Garancija na zadovoljstvo

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.