<

Spletni tečaji naravne kozmetike in predavanja

Izdelajte domačo, vrhunsko kozmetiko!

Ste na pravem mestu, če vas zanima izdelava domače, naravne kozmetike. Spletna učilnica Aromika je prva e-učilnica v Sloveniji, ki ponuja spletne tečaje za izdelavo naravne kozmetike in uporabo aromaterapije v praksi. Znotraj platforme boste našli različne spletne tečaje, ki so strukturirani po tematikah (kreme, šamponi, mila, dezodoranti). Pri vsaki tematiki vas čakajo moduli spletnih predavanj in video posnetkov. Vsi tečaji so namenjeni popolnim začetnikom, zato predznanje pred ogledom spletnih tečajev ni potrebno.

Kako potekajo spletni tečaji?

Spletni tečaji so vnaprej pripravljeni, vsa vsebina vas čaka v e-učilnici. Po nakupu spletnega tečaja prejmete na vaš email uporabniško ime in geslo s katerim vstopite v e-učilnico.

Vsebino si lahko ogledujete neomejeno z datumom in uro ogleda tečaja niste omejeni, v učilnico lahko vstopite kadarkoli, kolikokrat želite. 

Za več informacij se obrnite na pogosta vprašanja.

Več kot 3200+ tečajnic je že del Aromike.

Informacije o sestavinah, konzervansih in eteričnih oljih so v spletnem tečaju Naravne kreme za obraz zbrane skupaj ter predstavljene zelo razumljivo. Tako lahko vsak začetnik brez predznanja razume osnove in začne sam ustvarjati.

Ana Levec

mag. lab. biomed.

Tečaj Naravne kreme za obraz je odlično zasnovan in dobro pripravljen. Na nazoren, razumljiv način so podani vsi ključni napotki za pripravo kozmetičnih izdelkov. Prikazani so potrebni materiali, oprema in tudi zapisi o izdelavi.

Simona Mohar Karakatič

mag. farm., Filuma

Izbirajte med tečaji

Naravna mila

Naučite se izdelati naravna trda mila po hladnem postopku za celo družino. Nežna in naravna.

Naravne kreme

Najbolje prodajan spletni tečaj! Naučite se izdelati vlažilne in hranilne kreme za obraz.

Naravni šamponi

Spletni tečaj za izdelavo naravnih šamponov, balzamov in mask za lase. Izdelki po meri vaših las!

Naravni dezodoranti

Izdelajte različne naravne dezodorante za celo družino. Preverjena 99 % učinkovitost!

O predavateljici

Aromaterapevtka in svetovalka za
naravno kozmetiko, po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljca eteričnih olj in oboževalka vsega naravnega. Svoje strokovno izobraževanje trenutno dopolnjujem s študijem fizioterapije.

Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarjam že več kot sedem let, poleg domačih izobraževanj sem opravila številna strokovna izobraževanja tudi v tujini. Sem avtorica številnih spletnih tečajev za naravno kozmetiko in aromaterapijo. Za seboj imam izvedenih več kot 150 fizičnih delavnic in predavanj s področja naravne kozmetike in aromaterapije.

Spletna izobraževanja so praktično naravnana in predstavljena na razumljiv način, primerna za vse, ki se še nikoli niste srečali z naravno
kozmetiko ali aromaterapijo in želite pridobiti
nova znanja, in tudi za tiste, ki želite svoje znanje zgolj nadgraditi.

Še niste prepričani?

V kolikor še niste prepričani v nakup spletnega tečaja za izdelavo naravne kozmetike, potem vam priporočam, da si za začetek prenesete brezplačno e-knjigo Naravne kreme za obraz, s katero boste prejeli kratek uvid v izdelavo domačih krem in receptov.
E-knjigo v PDF formatu boste prejeli na vaš email.

Brezplačna e-knjiga Naravne kreme za obraz

Brezplačna e-knjiga

V tej brezplačni e-knjigi vas čakajo osnovna navodila z opisom pripomočkov za izdelavo domačih krem ter recepti za kamilično kremo za občutljivo kožo, univerzalno vlažilno kremo in smiljevo kremo za zrelo kožo. V kolikor ste skeptični glede izdelave domačih krem, bo to odličen začetek.

Še razmišljate ali je klub prava odločitev za vas?
Za več informacij se obrnite na info@aromika.si, z veseljem vam pomagam.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.