<

Aromika klub

Spletna predavanja, blogi
in recepti - ekskluzivno samo za člane kluba!

Aromika klub je ustvarjen za vas, dragi bralci bloga, ljubitelji aromaterapije in ustvarjalci domače kozmetike. Člani kluba prejmete ekskluzivni dostop do vseh blog vsebin s preverjenimi recepti s katerimi lahko naredite kozmetične izdelke ali aromaterapevtske pripravke. Klub je namenjen vsem, ki cenite pripravo koristnih vsebin in preverjenih formulacij.

Z zakupom članstva prejmete dostop do vseh preteklih in novih zaklenjenih blog vsebin z recepti, 1x mesečno novo vsebino z recepti ter 1-urni webinarji v živo za izbrane tematike! 

Več o vsebini naročnine in programu preberite spodaj (6-mesečni spored je že na voljo).

 NOVO PREDAVANJE v septembru 2021 – Aromaterapija za akutne in kronične bolečine, termin 30.9.2021 ob 19h

Recepti samo za člane

Prejmite dostop do vseh preteklih in novih blog vsebin z recepti

1x webinarji v živo

Izbrane tematike potekajo v obliki 1-urnega webinarja v živo 

Posebni popusti

Prejmite posebne ugodnosti za nakupe v spletni trgovini Aromika

Zakaj se pridružiti klubu?

Klub je namenjen tako popolnim začetnikom pri ustvarjanju naravne kozmetike ali aromaterapevtskih pripravkov, kot tudi tistim, ki ste osnov že vešči in bi radi dobili sveže in preverjene informacije vsak mesec.

Tekom poslušanja webinarjev in prebiranja blog zapisov, boste prejeli veliko novih in uporabnih informacij, ki jih boste zlahka aplicirali v prakso. 

V klubu sem vam na voljo za vse informacije in dodatna vprašanja, prav tako vam lahko pomagajo z nasveti ostali člani kluba. Prejmete ekskluzivno vsebino, preverite spodaj 6-mesečni program (glej spodaj).

Pridruži se nam v Aromika klubu!

Aromika klub

Mesečna naročnina

V sklopu naročine (mesečne, polletne ali letne), prejmete:

Paketi naročnin

13,90€

Mesečna

Prejmite mesečni dostop do ekskluzivnih vsebin. Vaše članstvo lahko naknadno podljšate. Cena vključuje DDV. Plačilo naročine je možno s kreditno kartico ali preko PayPal-a.

79,90€

Polletna

Prejmite polletni dostop do ekskluzivnih vsebin. S tem paketom. Cena vključuje DDV. Plačilo naročine je možno s kreditno kartico ali preko PayPal-a.

6-mesečni program kluba

Objavljen je program delovanja kluba za šest mesecev, vsak mesec prejmete ekskluzivno blog vsebino z recepti in navodili za pripravo. 1 uro pred pričetkom webinarja člani kluba na mail prejmete povezavo do predavalniceVsi naročniki lahko vaše želje o prihodnjih tematikah pošljete na info@aromika.si.  Avgusta 2021 bo znan program za drugo polovico leta.

🔑 Odkleni recepte do

In še veliko več!

Pogosta vprašanja

Plačilno naročnine je možno s kreditno kartico ali preko PayPal-a. 

V kolikor ste mesečni naročnik se bo vaša naročina po 1 mesecu avtomatsko obnovila, enako velja v primeru polletne naročine. Znotraj vašega uporabniškega računa imate možnost naročino po izteku kadarkoli prekiniti.

Naročniški program pomeni, da se vaša prijava naslednji mesec avtomatsko obnovi. V primeru mesečne naročine se vam bo naslednja mesečna naročnina obračunala čez 1 mesec, v primeru polletne naročine se vam ponovno obnovi po 6 mesecih.

Obračuni se vršijo na tisti dan v mesecu, ko ste opravili prvo prijavo nanaročniški program. Če ste se prijavili npr. 26.2.2021, bo vaša mesečna naročina ponovno podaljšana 26.3.2021.

Naročnina bo avtomatsko bremenila vašo kreditno kartico ali PayPal, v primeru, da ste letni naročnik pa boste po letu dni prejeli predračun za obnovitev naročnine.

V kolikor ste naročeni na mesečno naročino lahko to prekinete po mesecu dni, v kolikor polletno se prekine po 6 mesecih, v kolikor ste letni naročnik, lahko po letu dni prekinete naročnino.

V vmesnem času prekinitev naročnine ni možna. Ker razumemo različne sitauacije, nam v vsakem primeru pišite na info@aromika.si in prav zagotovo bomo našli rešitev.

 

Ker cenimo zadovoljstvo naših strank, zaradi katerih Aromika spletno mesto obstaja, nam prosim napišite konstruktivno kritiko in vaše mnenje zakaj želite prekniti naročniško razmerje predčasno na info@aromika.si. Poiskali bomo najboljšo možno rešitev.

Vsa spletna predavanja / webinarji potekajo na platformi WebinarJam in se snemajo. Vsi člani kluba imate v času naročnine dostop do posnetkov predavanj, ki so objavljeni v roku 2 delovnih dni po izvedenem predavanju pod zavihkom “Blogi”. Posnetki bodo objavljeni v sklopu zaklenjene vsebine na blogu in ne v e-učilnici.

Zasebna Facebook skupina je namenjena samo članom kluba in naročnikom spletnih tečajev. Skupina je namenjena vašim vprašanjem kjer vam je na voljo Maja in ostali člani kluba za pomoč.

Blogi in recepti samo za člane kluba

Ker vem, da je dobra vsebina tista, ki daje bralcem dodano vrednost, sem ustanovila klub, v katerem boste našli tisto, kar bi si kot bralka želela sama - kakovostne in uporabne vsebine.

Maja Vodan, ustanoviteljica Aromike

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija

Še razmišljate ali je klub prava odločitev za vas?
Za več informacij se obrnite na info@aromika.si, z veseljem vam pomagamo.

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Te zanima aromaterapija in naravna kozmetika?

Oddaj svoj e-mail in prejemaj tedenske blog zapise ter posebne ugodnosti samo za prijavljene na e-novičke.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.