<

Mnenja tečajnic

Hvala za zaupanje!

Tečaj Naravne kreme je bil super. S kremami imam že kar nekaj izkušenj od prej, mi pa je bilo všeč, ker je vse gradivo na enem mestu in v video obliki. Osnovne stvari o oljih, maslih, hidrolatih, eteričnih oljih, aktivnih sestavinah, konzervansih in ostalih sestavinah so zbrane skupaj, predstavljene zelo razumljivo in ne preveč podrobno. Tako lahko vsak začetnik brez predznanja razume osnove in začne sam ustvarjati. Poleg tega ima tudi priložnost uporabiti svobodo in domišljijo za svoje formulacije in nadaljnje izobraževanje. Video spletni tečaj je odlična ideja. Sama ne bi prišla na live tečaj, saj si enostavno ne vzamem časa. Spletni tečaj pa je odlična alternativa in super je, ker je vedno na voljo, for life. Super, da si dodala tudi skripto, da si ni potrebno zapisovati stvari.

Ana Levec, mag. lab. biomed.

Tečajnica, Naravne kreme
Spletni tečaj Naravne kreme je lepo in odlično zasnovan in pripravljen. Na nazoren, razumljiv način so podani ključni napotki za pripravo izdelkov. Prikazani so potrebni materiali, oprema in kar je po mojem mnenju tudi bistvenega pomena, tudi zapisi o izdelavi. Kljub temu, da imam nekaj izkušenj z izdelavo izdelkov, ne nazadnje sem farmacevtka tehnologinja, vedno rada pogledam prispevke o kozmetičnih izdelkih. Tako nabiram nove izkušnje in znanja s področja formuliranja naravnih izdelkov zase in za mojo družino. Hvala Maja.

Simona Mohar Karakatič

Tečajnica, Naravne kreme

Všeč mi je Majin način podajanja informacij, tako na spletni strani kot na samih tečajih. Kar pa me posebej pritegne je to, da je Maja dostopna in odzivna - zelo hitro se odzove na vprašanja in pomoč, ki se nanašajo na same recepture, in pri njihovi izdelavi.

Kvaliteta njene ponudbe - izdelkov in tečajev je vrhunska!

Selenna Maj

Tečajnica, Naravni šamponi

Ne samo, da z največjim veseljem izdelujem po tvojih recepturah, odnesla sem veliko znanja, motivacije in navsezadnje veliko lepše lase. Z lahkoto ustvarim tudi kaj svojega. Nazadnje je bil moj izdelek šampon s svilo in jabolčnim kisom. 😀 Prav tako balzame prilagajam svojim trenutnim navdihom. In kar je najpomembnejše...TO JE TO! Tečaj je bil super. Opisan in prikazan postopek na nivoju. Ničesar nisem pogrešala. Hvala ti, da si moje "jabolko navdiha", hvala ti za vse tvoje recepture in delitev znanja, resnično sem se preko tvoje strani veliko naučila.

Katja Notersberg

Tečajnica, Naravni šamponi

Spletni tečaj naravni šamponi in balzami je top! Povedala si nam vse kar moremo vedeti, tako začetniki, kot mi, ki smo se udeležili že prejšnjih tečajev, saj določene stvari je dobro, da večkrat slišimo. Kot vedno je video vsebinam priložena skripta, katero si lahko sprintamo in dopišemo kakšne informacije, katere podaš mimogrede (teh pa ni malo! Hvala!). Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima nega las, tako začetnikom kot tistim, ki že izdelujejo emulzije, pilinge ali dekorativno kozmetiko.

Andreja Roznik

Tečajnica, Naravni šamponi

Zelo sem vesela, da sem se preko spleta naučila narediti tvoje naravne dezodorante, ki delujejo. Priporočam vsem, ki želijo nekaj kar deluje in je naravno. Mož je več kot zadovoljen s tvojimi naravnimi dezodoranti. Tudi z vnučkom smo skupaj ustvarjali ker ima alergije. Zelo je zadovoljen z dezodorantom v roll-onu.

Jožica Šuvak

Tečajnica, Naravni dezodoranti

Odličen tečaj! Ko sem videla, da Maja ponuja svoje tečaje tudi v e-obliki, sem absolutno morala preizkusiti. Tečaj je jedrnat, jasen in dobro strukturiran. Vse informacije so zapisane v PDF skripti in prikazane v videoposnetkih, tako da je vse razumljivo, brez dilem. Toplo priporočam vsem, ki se s izdelavo emulzij srečujejo prvič, sigurno pa se bodo kaj novega naučili tudi že izkušeni izdelovalci.

Ana Novinc, ustanoviteljica Labnotes

Tečajnica, Naravne kreme
Udeležila sem se skoraj vseh Majinih spletnih tečajev, ki so mi pri ustvarjanju kozmetike predstavljali dobro osnovo za nadaljnje formuliranje lastnih izdelkov za prodajo. Super mi je, da postopke tudi posname, da dobiš občutek glede izdelave in surovin. Pri njenih tečajih mi je všeč tudi to, da navede tudi kakšne praktične trike, pa tudi teorija, ki jo podaja, je zelo koristna. Njeno močno področje je tudi aromaterapija - ni ga eteričnega olja, ki ga ne bi poznala 🙂 Maja uporablja sestavine in postopke, s katerimi je izdelava kozmetike preprosta, zato jo priporočam vsakomur, ki bi rad izdelal svoje kozmetične izdelke.

Irena Tertinek, Zeliščna kozmetika Timus

Tečajnica, Naravne kreme

Webinar Z naravno kozmetiko na trg toplo priporočam najprej za tiste, ki se na samostojno pot šele pripravljajo. Romantična iluzija biti na samostojni poti, kjer bomo delali izključno kar na veseli je le iztočnica, zaradi katere je času izzivov lažje vztrajati. In če želimo dati kozmetični produkt na trg, je potrebnega precej več kot uživanje v ustvarjanju.

Poznati je namreč treba kar nekaj zakonodaje. Poleg kozmetičnega produkta, ki mora ustrazati vsem zakonodajnim standardom, mora imeti tudi ustrezno dokumentacijo. In ko imaš produkt narejen, se vse skupaj še začne. Kozmetični izdelek je treba prodati. In tukaj spet lahko nastopi velik izziv, kako ga tekstovno zapakirati, da bo ustrezal vsem standardom zakonodaje na eni strani in da bo privlačen za kupce na drugi strani.

Zato se mi zdi še kako pomembno, da se o teh zadevah poučimo prej. Tako nekako vsaj približno vemo s čim se bomo srečali. Lahko pa narediš tako kot jaz, ko sem se vsega učila sproti. In se še učim. In tudi webinar sem si pogledala šele, ko sem imela produkte že na trgu. In sem morda tudi lažje marsikaj razumela. Ker sem že imela občutek, kaj se zgodi in dogaja, ko si dejansko prisoten na trgu. Po drugi strani bi se pa kakšne stvari lotila malce drugače.

Webinar s kozmetiko na trg ponuja ogromno strokovnega znanja, ki ga boš na svoji poti še kako rabila. Ga toplo priporočam in si hkrati želim še več tovrstnega znanja na tem področju. Hvala Maja, ker skrbiš za naše znanje!

Teja Kadunc, Aromavita Botanicals

Udeleženka webinarja Z naravno kozmetiko na trg

Več kot 3200+ tečajnic je že del Aromike.

Naj pohvalim opcijo, da je spletni tečaj res super, namreč mi to ustreza, ker kot prvo nisem iz Ljubljane in mi je tako "prihranjena" pot, kot drugo pa imam majhnega dojenčka, in so moji odhodi od doma nekoliko težji. Tako da upam, da se obeta še kakšen spletni tečaj. Glede vsebine sem tudi navdušena, zelo nazorno.

Elena Podbršček

Tečajnica, Naravni dezodoranti

Bila sem že na enem začetnem tečaju (ne pri vas) za izdelavo krem pa kar nekako si nisem upala pričeti z izdelavo. Potem sem pa videla spletni tečaj pri vas, pa sem si rekla kamor je šel bik pa naj gre še štrik, saj ni tako drag tečaj. No potem ko sem 2x pogledala vse pa sem se lotila dela. Izdelala sem hranilno zame in vlažilno za hčeri. Kreme so vsem odlične! Sicer jaz imam zelo suho kožo, tako da se vsaj 2x na dan namažem, drugače pa mi odgovarja saj me po velikih kremah pečejo oči ali srbi koža. Komaj čakam da je zmanjka da naredim nove.

Olga Antuničevič

Tečajnica, Naravne kreme

Ko sem odkrila spletni tečaj Naravne kreme sem bila zelo navdušena, saj sem si že dalj časa želela, da bi sama izdelovala domače kreme in kozmetiko, vendar nisem vedela kako se lotiti in na koga obrniti za dodatne informacije. Struktura samega tečaja mi je bila zelo všeč, saj je res pripravljen za popolne začetnike, kot sem bila sama, lepo po vrstnem redu, da na koncu res razumeš princip in si pripravljen za samostojno delo.  Dobila sem široko znanje in popoln pregled nad izdelavo domačih emulzij. Želela pa bi si, da bi tečaj trajal dlje (res je užitek poslušati in se učiti o tem) in morda še malo bolj poglobljeno o učinkih sestavin, ter kakšen video več. 🙂

Manja Kraševec

Tečajnica, Naravne kreme
Zelo lepo, predvsem pa zelo obširno in strokovno razloženo, razumljivo za začetnike in poznavalce. Všeč mi je bil uvod kjer si svetovala da pogledamo vse module, tudi če mislimo, da že vse vemo, ker je vedno nekaj novega in res je bilo tako, če ne bi jaz sigurno kaj preskočila. Dobila sem vsa potrebna znanja za izdelavo, informacije nad pričakovanji, saj ni samo opisan postopek, ampak vse podrobno, tudi informacije o sestavinah, kdaj in kako jih uporabimo, čemu služijo in na koncu še video, tako da res ni prostora za napako, da izdelek ne bi uspel. Res obširno in kvalitetno predavanje in nimam pripomb. Tudi nimam ideje za kakšno izboljšavo, saj si res vse povedala, kar je treba vedeti. Najprej je res treba poznati sestavine in njihove lastnosti, da se lahko lotiš izdelava. Vse je dostopno tudi v pisnem materialu in je tako še lažje spremljati predavanje. Zelo pohvalno koliko truda je vloženega v izdelavo predavanja, in pohvalno, da nesebično deliš svoje znanje z nami. 

Maja Sgagliardi

Tečajnica, Naravne kreme

Webinar Destilacija zelišč in dišavnic moram zelo pohvaliti, saj je odlično predstavil tematiko destiliranja zelišč in dišavnic začetnikom ter podal ključne informacije tudi že bolj izkušenim. Veliko mi pomeni, da se navkljub pandemiji tečaji odvijajo on-line ter, da so na voljo posnetki, katere si lahko ogledaš kadarkoli. Delavnica je bila zelo interaktivna in všeč mi je bilo, da sta predavateljici Maja in Jana tako nesebično delili svoje znanje in izkušnje, katerih ˝veliki mojstri˝ le redko izdajo. Delavnico priporočam vsem, ki se želijo teme le malo dotakniti in tudi tistim, ki se z destilacijo že ukvarjajo ali pa se še bodo.

Ana Kugovnik

Udeleženka webinarja Destilacija zelišč in dišavnic

Spletni tečaj Naravne kreme je popolnoma izpolnil moja pričakovanja. Poleg tega, da mi je 🔝  kako podrobno predstaviš potek izdelave kremice v praktičnem delu, so mi zelo všeč razpredelnice, ki si jih vključla za uporabo rastlinskih olj in masel ter eteričnih olj za določen tip kože, lastnosti hidrolatov in izbor eteričnih olj glede na terapevtsko delovanje, ker imam tako hiter pregled kaj bi skombinirala glede na moj tip kože, kar mi kot začetnici pride prav.  

Andreja Roznik

Tečajnica, Naravne kreme

Z izdelavo naravne kozmetike sem se prvič srečala pri Maji. Imela sem probleme s kožo. Zelo težko sem dobila kremo, ki bi jo moja koža sprejela. Prijateljica Vanja mi je svetovala, naj obiščem Majino delavnico izdelave naravne kozmetike. Delavnica je potekala v majhni skupini. Navdušila me je njena srčnost, strokovnost in resnična prijaznost. Maja nam je izdelavo kozmetike predstavila igrivo in z velikim navdušenjem. Prve izdelke smo naredili pod njenim budnim očesom. Od prve delavnice naprej sama izdelujem kremo. Koža se je popolnoma obnovila in ni sledu o preteklih težavah. Njene delavnice in kreme z veseljem priporočam vsem generacijam, predvsem pa mladim, da spoznajo naravno kozmetiko, ki je neprecenljiva za zdravje.

Fani Mavrič

Tečajnica

Priznam, da sem se za prvo Majino delavnico izdelave naravne kozmetike odločila prvenstveno iz radovednosti. Že od nekdaj me zanima vse "naravno", toda nisem verjela, da je iz 100% naravnih sestavin mogoče izdelati čisto pravo kozmetiko, in to celo doma, brez dragih pripomočkov. Maja me je prepričala v trenutku. Njeno znanje, prijaznost, razigranost in navdušenost nad tem, kar počne, so razlog, zakaj se k njej in njenim delavnicam vedno znova vračam. Zdaj znam izdelati že piling, balzam, kremice, parfum, tonik itd., s katerimi razveseljujem sebe in svoje prijateljice (tudi prijatelje ;)) Maji bom vedno hvaležna, da me je vpeljala v svet aromaterapije in naravne kozmetike. Ne le, da se učinki naravnih sestavin poznajo na koži (o rdečici in suhi koži ni več sledu) in praktično sploh več ne kupujem dragih krem, ugotovila sem tudi, da me izdelava kremic zelo sprošča. In nisem edina. Toplo priporočam!

Nika Bosnič

Tečajnica

V študentskih letih sem že obiskala eno Majino delavnico, ki se mi je z navdušenjem vtisnila v spomin. Sedaj pa je prav ona bila odlična izbira za osebno svetovanje za konkretne izdelke, ki jih želim. Na e-srečanje se je zelo dobro pripravila, mi poslala že veliko idej po mailu, katere mi je v pogovoru še bolj natančno predstavila. Vsekakor zelo dobra oblika »srečanja« za vse z dnevi polnimi obveznosti, ker lahko poklepetaš iz svojega najbolj udobnega domačega kotička. Njena dobrosrčnost pa se pokaže še v nadaljnji motivaciji in podpori, saj se na Majo lahko obrnete tudi še potem, če se pojavijo dileme ali vprašanja. Z moje strani, Maja, srčna hvala za vsako minutko! Prepričana sem, da bova še veliko klepetali v prihodnje. Ostani tako krasna še naprej in polja cvetočih rožic uspeha ti želim!

Milijanka Bajželj

Tečajnica

Vabim vas na dišeče potovanje - verjemite, izkušnje kažejo, da ko enkrat pričnemo z izdelavo kozmetike in uporabo eteričnih olj, nas osvojijo za vedno!

E0D63F9E-B27B-4B93-9F2F-2D023231E71E-4134-000002662586A54B

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.