<

O meni

Dobrodošli pri Aromiki

Po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljca eteričnih olj in vsega naravnega. Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarjam že več kot osem let, poleg domačih izobraževanj sem opravila številna strokovna izobraževanja tudi v tujini, prav tako sem dodatna znanja pridobila s študijem fizioterapije.

Sem avtorica spletnih tečajev za naravno kozmetiko in aromaterapijo, ki so na voljo znotraj Aromika e-učilnice. Svoj entuziazem do aromaterapije in naravne kozmetike sem združila v aromatično zgodbo – dobrodošli pri Aromiki!

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija
0
Izvedenih tečajev in predavanj
0
Zadovoljnih tečajnic
0
Nakupov v spletni trgovini

Več kot 3207+ tečajnic je že del Aromike.

Kje se začne moja zgodba?

Ko sem prvič preizkusila aromatični piling  znamke Delarom, sem nemudoma želela izdelati takšen piling tudi sama. Tako sem odhitela v lov za sestavinami, kupila sladkor, mandljevo in olje mareličnih koščic, eterično olje sladke pomaranče, naredila nekaj poizkusov in voilà! Ja, to bo nekaj zame!

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija
Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija

O Aromiki™

Zgodba o Aromiki se je razvila iz začetkov ustanovitve bloga BeeBeauty leta 2017, s katerim sem želela navdušiti in ozavestiti mlade punce o uporabi naravne kozmetike in uporabi eteričnih olj. Odziv bralk bloga je bil nad pričakovanji, zato se je kmalu porodila ideja o spletnih izobraževanjih.

Izobraževanja o aromaterapiji in naravni kozmetiki sem leta 2017 v celoti preselila na splet, danes je v sklopu Aromika spletne učilnice na voljo 9 spletnih tečajev in webinarjev, vsak mesec prihajajo nove vsebine v okviru Aromika kluba. Vsebine so primerne za vse ljubitelje aromaterapije, naravne kozmetike, destilerje in tudi tiste, ki se na tovrstnih področjih udejstvujete profesionalno.

Aromika je prva spletna učilnica s tečaji aromaterapije in naravne kozmetike v Sloveniji. Prav tako se izvajajo strokovni seminarji za zdravstvene ustanove na področju aromaterapije v zdravstveni negi, paliativi in psihoaromaterapiji.

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.