<

O Aromiki

Dobrodošli pri Aromiki

Po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljca eteričnih olj in vsega naravnega. Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarjam že več kot osem let, poleg domačih izobraževanj sem opravila številna strokovna izobraževanja tudi v tujini, prav tako sem dodatna znanja pridobila s študijem fizioterapije.

Sem avtorica spletnih tečajev za naravno kozmetiko in aromaterapijo, ki so na voljo znotraj Aromika e-učilnice. Svoj entuziazem do aromaterapije in naravne kozmetike sem združila v aromatično zgodbo – dobrodošli pri Aromiki!

0
Izvedenih tečajev in predavanj
0
Zadovoljnih tečajnic
0
Nakupov v spletni trgovini

Več kot 3207+ tečajnic je že del Aromike.

Kje se začne zgodba Aromike?

Ko sem prvič preizkusila aromatični piling  znamke Delarom, sem nemudoma želela izdelati takšen piling tudi sama. Tako sem odhitela v lov za sestavinami, kupila sladkor, mandljevo in olje mareličnih koščic, eterično olje sladke pomaranče, naredila nekaj poizkusov in voilà! Ja, to bo nekaj zame!

Naravna mila aromika

O Aromiki™

Zgodba o Aromiki se je razvila iz začetkov ustanovitve bloga BeeBeauty leta 2017, s katerim sem želela navdušiti in ozavestiti mlade punce o uporabi naravne kozmetike in uporabi eteričnih olj. Odziv bralk bloga je bil nad pričakovanji, zato se je kmalu porodila ideja o spletnih izobraževanjih.

Izobraževanja o aromaterapiji in naravni kozmetiki sem leta 2017 v celoti preselila na splet, danes je v sklopu Aromika spletne učilnice na voljo 9 spletnih tečajev in webinarjev, vsak mesec prihajajo nove vsebine v okviru Aromika kluba. Vsebine so primerne za vse ljubitelje aromaterapije, naravne kozmetike, destilerje in tudi tiste, ki se na tovrstnih področjih udejstvujete profesionalno.

Aromika je prva spletna učilnica s tečaji aromaterapije in naravne kozmetike v Sloveniji. Prav tako se izvajajo strokovni seminarji za zdravstvene ustanove na področju aromaterapije v zdravstveni negi, paliativi in psihoaromaterapiji.

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.