<

SPLETNI TEČAJ NARAVNI ŠAMPONI IN BALZAMI

Prvi spletni tečaj za izdelavo naravnih šamponov in balzamov v Sloveniji!

Prvi spletni tečaj izdelovanja naravnih šamponov in balzamov, s pomočjo katerega se boste naučili zdelati 100 % naravni tekoči šampon za vse tipe las. Ne glede na to ali so vaši lasje mastni, tanki, krhki ali kodrasti, naravni šampon boste naredili po meri vaših las. Prav tako se boste naučili narediti balzam za lase, olje za nego lasnih konic in masko za sijoče lase.

Tečaj ne poteka v živo – predavanja in video moduli so na voljo znotraj spletne učilnice, po plačilu prejmete dostop do vsebine v roku 24 h.

Zakaj izdelovati domače šampone in izbrati prav ta tečaj?

Šampon po meri vaših las

V kolikor se soočate s težavami kot so suho lasišče, mastni lasje, prhljaj, alergija na parabene in druge sintetične snovi, potem je ta tečaj prava izbira za vas. Prejeli boste znanje s katerim si boste doma pripravljali odlične šampone, prijazne do vašega lasišča, kože in okolja.

Dostop do e-učilnice

S prijavo na spletni tečaj prejmete spletni dostop do video vsebin. Na vaš e-mail boste po nakupu prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v e-učilnico. Z ogledom tečaja niste omejeni, ogledate si ga lahko kjerkoli in kadarkoli. Vse kar potrebujete je dobra internetna povezava.

Lastne formulacije

Znanje, ki ga boste prejeli tekom tečaja, vam bo omogočil lastno formuliranje receptur za suhe, mastne, kodraste ali barvane lase. Prejeli boste nasvete za pripravo receptov za težave s prhljajem in lasiščem. Izvedeli boste prav vsak detajl, ki bo vaše šampone in balzame naredil vrhunske!

Paket vsebuje

Kaj potrebujete za ogled tečaja?

Tečaj poteka online, potrebujete le računalnik in internet.

Internet

Potrebujete dobro internetno povezavo

4h časa

Spletni tečaj traja približno 4 ure

Sestavine

Kozmetične sstavine za izdelavo krem

Pisalo

Zapiski vam bodo prav prišli 🙂

Komu je tečaj namenjen?

Hitri pregled vsebine tečaja

S prvim modulom boste osvojili osnovno podlago za izdelovanje domače kozmetike. Naučila vas bom katere so osnovne sestavine pri izdelavi domače kozmetike, na kakšen način jih uporabljamo pri izdelovanju domačih šamponov, balzamov in drugih kozmetičnih izdelkih. To znanje vam bo koristilo tako pri izdelavi domačih šamponov kot pri izdelavi katerihkoli drugih domačih kozmetičnih izdelkov.

Na modulu št. 2 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobnje si bomo pogledali načela VARNE UPORABE, koncentracije eteričnih olj v šamponih in drugih lasnih pripravkih, fototoksičnost eteričnih olj, uporaba eteričnih olj glede na tip las, kako odišaviti šampone in še veliko več!

Prav tako si bomo pogledali kakšna je razlika med eteričnimi olji in hidrolati, kaj hidrolati sploh so, kakšne so njihove lastnosti in kako jih uporabljamo v naravnih šamponih in drugih lasnih pripravkih. Znanje boste lahko aplicirali tudi na druga področja v aromaterapiji.

Rastlinskim oljem in maslom pravimo tudi “srce” naravne kozmetike, saj so ta osnovna sestavina skoraj vseh doma izdelanih kozmetičnih izdelkov.

Naučili se boste, kaj je razlika med stabilnimi, osnovnimi in aktivnimi olji ter katera rastlinska olja in masla so najbolj primerna v lasnih pripravkih.

Na modulu št. 4 se bomo poglobili v vlažilce, ki so nepogrešljivi del domačih šamponov in balzamov. Prav tako bomo pogledali kateri emulgatorji so najbolj primerni za izdelavo domačih šamponov, zakaj uporabljamo koemulgatorje in se naučili osnovnih zakonitosti konzerviranja naravne kozmetike. 

Modul št. 5 je zelo pomemben, namreč tenzidi so osnova naravnih šamponov. Spoznali bomo nekaj najbolj priljubljenih kot so decilglukozid, kokoglukozid, kokobetain in Plantapon. Ker je za tenzide zančilen bazičen pH, bo to predavanje namenjeno tudi uravnavanju pH-ja vrednosti šamponov.

Prav tako se boste naučili računati PAS (odstotek površinsko aktivnih snovi) vrednosti v vaših šamponih ter kako jih prilagoditi na vaš tip las.

Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi domače kozmetike moramo zagotoviti. Prav tako je potrebno vedeti katere pripomočke potrebujemo ter kje lahko kupimo sestavine.

V tem modulu vas čakajo VIDEO VSEBINE za pripravo šampona za normalne lase, balzama za lase, maske za lase in olja za nego lasnih konic.

Všeč mi je njen način podajanja informacij, tako na spletni strani kot na samih tečajih. Kar pa me posebej pritegne je to, da je Maja dostopna in odzivna - zelo hitro se odzove na vprašanja in pomoč, ki se nanašajo na same recepture, in pri njihovi izdelavi. Kvaliteta njene ponudbe - izdelkov in tećajev - je vrhunska!

Selenna Maj

Selenna Maj, tečajnica

naravni balzami in šamponi

KAKŠNA SO MENENJA TEČAJIC?

Ne samo, da z največjim veseljem izdelujem po tvojih recepturah, odnesla sem veliko znanja, motivacije in navsezadnje veliko lepše lase. Z lahkoto ustvarim tudi kaj svojega. Nazadnje je bil moj izdelek šampon s svilo in jabolčnim kisom. 😀 Prav tako balzame prilagajam svojim trenutnim navdihom. Tečaj je bil super. Opisan in prikazan postopek na nivoju. Ničesar nisem pogrešala. Hvala ti, da si moje "jabolko navdiha", Hvala ti za vse tvoje recepture in delitev znanja, resnično sem se preko tvoje strani veliko naučila.

Katja Notersberg, tečajnica

Spletni tečaj naravni šamponi in balzami je top! Povedala si nam vse kar moremo vedeti, tako začetniki, kot mi, ki smo se udeležili že prejšnjih tečajev, saj določene stvari je dobro, da večkrat slišimo. Kot vedno je video vsebinam priložena skripta, katero si lahko sprintamo in dopišemo kakšne informacije, katere podaš mimogrede (teh pa ni malo! Hvala!). Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima nega las, tako začetnikom kot tistim, ki že izdelujejo emulzije, pilinge ali dekorativno kozmetiko.

Andreja Roznik

Andreja Roznik, tečajnica

Priloga spletnemu tečaju Naravni šamponi in balzami - naslovnica

Celoten paket

V sklopu spletnega tečaja prejmete video module z navodili za izdelavo, predavanja in PDF skripto za samo 43,90 €

Kateri paket je najbolj primeren za vas?

43,90€

Tečaj Naravni šamponi in balzami

V osnovnem paketu prejmete dostop do spletnega tečaja Naravni šamponi in balzami

69,90€

Tečaj Naravni šamponi in kreme

V paketu prejmete dostop do tečaja Naravni šamponi + naravne kreme za obraz. Prihrani 18 eur!

124,90€

Paket vseh spletnih tečajev

V paketu prejmete dostop do tečajev izdelave krem, šamponov, mil in deodorantov. Prihrani 25 eur!

TEČAJ JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

Dovolj imate kupljenih šamponov in balzamov 

Komercialni šamponi vam izsušujejo lase in škodijo vašemu lasišču, zato želite prenehati z uporabo. Odlično, ste na pravi poti! V kolikor ste pripravljeni investirati vaš čas v krajše spletno izobraževanje in nato izdelati šampone po meri vaših las, za katerega boste porabili maksimalno eno uro časa, potem je ta tečaj prava izbira za vas.

Radi bo izdelovali kozmetiko, pa ne veste kje začeti

Ta spletni tečaj je prava izbira, saj je primeren za popolne začetnike. Predhodno znanje ni potrebno, vse se boste naučili tekom tečaja. S tečajem niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Kakovost spletnega tečaja je primerljiva s fizično delavnico. Osvojili boste znanje, ki ga lahko aplicirate še na druga področja.

Radi bi bili časovno neomejeni

Spletna oblika delavnice je kot nalašč za vas! Z njim niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kjerkoli in kadarkoli želite, vse kar potrebujete je dobra internetna povezava. Vsebina tečaja je na voljo v e-učilnici do katere dostopate z uporabniškim imenom in geslom.

Bili ste na fizični delavnici in ste pozabili postopek

Ta problem boste s spletnim tečajem za vedno rešili. Velikokrat se zgodi, da pričnemo z izdelovanjem kozmetike šele mesece po delavnici, ki smo jo obiskali v živo, do takrat pa pozabimo postopek izdelave. Čeprav imate izdelavo napisano po korakih je veliko lažje, če izdelavo dejansko vidite. S spletnim tečajem vam bo ta vsebina za vedno na voljo. Kjerkoli in kadarkoli.

TEČAJ NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Niste pripravljeni investirati časa v izobraževanje

Za izdelavo domačih šamponov je potrebno vedeti osnove, kar pomeni, da je potrebno predelati vse video module preden vam bodo prvi šamponi uspeli brez večjih zapletov. Ni težko, verjemite, vendar brez podlage in ogleda tečaja bo postopek dolgotrajnejši.

Šampone kupujete v drogeriji in vam to ustreza

Tečaj ni primeren za tiste, ki jih izdelava domače kozmetike ne zanima. V kolikor radi kupujete naravne šampone v drogeriji in ne želite investirati časa v izdelavo, potem ta tečaj ne bo za vas. Prav tako tečaj ni primeren za vse, ki imate kožne bolezni.

BONUS

GARANCIJA

V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar – brez vprašanj. Vse kar potrebujete narediti je, da napišete sporočilo zakaj tečaj ni izpolnil vaših pričakovanj.

Garancija na zadovoljstvo

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.