<

EKSKLUZIVNI TEČAJ ZA IZDELAVO NARAVNIH KREM

Prvi spletni tečaj za izdelavo naravnih krem v Sloveniji!

Prvi spletni tečaj izdelovanja naravnih krem, s katerim se boste naučili izdelati 100% naravne kreme za obraz po meri vaše kože. Takšne kreme, ki si jo lahko izdelate sami, je ne morete kupiti v nobeni drogeriji – zagotavljam vam, da bodo te kreme presegle vaša pričakovanja!

Tečaj ne poteka v živo – predavanja in video moduli so na voljo znotraj spletne učilnice, po plačilu prejmete dostop z uporabniškim imenom in geslom.

Zakaj izdelovati domače kreme in izbrati prav ta tečaj?

Kreme po meri vaše kože

S spletnim tečajem se boste naučili izdelave krem za obraz po meri vaše kože s prilagojeno izbiro sestavin. Prejeli boste znanje s katerim si boste doma pripravljali profesionalne vlažilne in hranilne emulzije. 

Doživljenjski dostop

S prijavo na spletni tečaj prejmete doživljenjski dostop do video vsebin. Na vaš e-mail boste prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v e-učilnico. Kjerkoli in kadarkoli.

Lastne formulacije

Znanje, ki ga boste prejeli tekom tečaja, vam bo omogočilo lastno formuliranje krem za normalno, suho, mešano, občutljivo, zrelo ali nečisto kožo. Izvedeli boste prav vsak detajl, ki kremo naredi vrhunsko!

Paket vsebuje

Komu je tečaj namenjen?

Kaj potrebujete za ogled tečaja?

Tečaj poteka online, potrebujete le računalnik in internet.

Internet

Potrebujete dobro internetno povezavo

4h časa

Spletni tečaj traja približno 4 ure

Sestavine

Kozmetične sstavine za izdelavo krem

Pripomočki

Za izdelavo krem boste potrebovali pripomočke

Hitri pregled vsebine tečaja

S prvim modulom boste osvojili osnovno podlago za izdelovanje domače kozmetike. Naučili se boste kaj je razlika med mazilom in emulzijo, kaj pomeni emulzija tipa voda v olju (V/O) in olje v vodi (O/V).

Na modulu št. 2 se bomo poglobili v antioksidante in vlažilce, ki so nepogrešljivi del domačih krem (in tudi profesionalnih!). Spoznali bomo osnovne zakonitosti konzerviranja emulzij in uporabe različnih konzervansov, ki so nujni sestavni del vsake emulzije.

“Srce” naravne kozmetike so rastlinska olja in masla, skoraj ni domače kreme, ki jih ne bi vsebovala. Tudi naše kreme jih bodo. Spoznali boste razliko med stabilnimi, osnovnimi in aktivnimi olji ter uporabo posameznih olj glede na tip kože.

Na modulu št. 4 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobneje si bomo pogledali načela varne uporabe, koncentracije eteričnih olj, fototoksičnost, eterična olja glede na tip kože in podobno. Prav tako si bomo pogledali uporabo hidrolatov, ki so v kremah naravnost fantastični! 

Vso pridobljeno znanje boste lahko uporabili tudi na drugih področjih izdelave naravne kozmetike in aromaterapije.

Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi emulzij moramo zagotoviti. Prav tako je potrebno vedeti katere pripomočke potrebujemo ter kje lahko kupimo sestavine.

Čas je za formuliranje.
V tem modulu vas čakajo video vsebine za pripravo vlažilne in hranilne kreme glede na tip kože (zrela, suha, mastna, občutljiva) ter vaje za pripravo kreme po meri vaše kože.

Struktura samega tečaja mi je bila zelo všeč, saj je res pripravljen za popolne začetnike, kot sem bila sama. Na koncu res razumeš princip in si pripravljen za samostojno delo. Dobila sem široko znanje in popoln pregled nad izdelavo domačih emulzij. Na koncu res razumeš princip in si pripravljen za samostojno delo.

Priporočilo Manja Kraševec spletni tečaj naravne kreme za obraz

Manja Kraševec, tečajnica

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija

KAKŠNA SO MENENJA TEČAJIC?

Odličen tečaj! Ko sem videla, da Maja ponuja svoje tečaje tudi v e-obliki, sem absolutno morala preizkusiti. Tečaj je jedrnat, jasen in dobro strukturiran. Vse informacije so zapisane v PDF skripti in prikazane v videoposnetkih, tako da je vse razumljivo, brez dilem. Toplo priporočam vsem, ki se s izdelavo emulzij srečujejo prvič, sigurno pa se bodo kaj novega naučili tudi že izkušeni izdelovalci.

Ana Novinc Labnotes

Ana Novinc, Labnotes

Tečaj je bil super. S kremami imam že kar nekaj izkušenj od prej, mi pa je bilo všeč, ker je vse gradivo na enem mestu in v video obliki. Osnovne stvari o oljih, maslih, hidrolatih, eteričnih oljih, aktivnih sestavinah, konzervansih in ostalih sestavinah so zbrane skupaj, predstavljene zelo razumljivo in ne preveč podrobno. Tako lahko vsak začetnik brez predznanja razume osnove in začne sam ustvarjati.

Priporočilo za tečaj Naravne kreme za obraz

Ana Levec, mag. lab. biomed.

Spletni tečaj Naravne kreme naslovnica

Celoten paket

V sklopu spletnega tečaja prejmete video module z navodili za izdelavo, predavanja in PDF skripto za samo 43,90 €

Kateri paket je najbolj primeren za vas?

43,90€

Tečaj Naravne kreme za obraz

V osnovnem paketu prejmete dostop do spletnega tečaja Naravne kreme za obraz s predavanji in skripto.

69,90€

Tečaj kreme in šamponi

V paketu prejmete dostop do spletnega tečaja Naravne kreme za obraz + tečaj Šamponi in balzami. Prihrani 18 eur!

124,90€

Paket vseh spletnih tečajev

V paketu prejmete dostop do tečajev izdelave naravnih krem, šamponov in balzamov, trdih mil ter dezodorantov. Prihrani 25 eur!

TEČAJ JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

Dovolj imate kupljenih krem

Do sedaj še niste našli prave in si želite izdelati svojo. Odlično, ste na pravi poti! V kolikor ste pripravljeni investirati vaš čas v krajše izobraževanje in nato izdelati kremo po meri vaše kože za katero boste porabili maksimalno eno uro časa, potem je ta tečaj prava izbira.

Radi bi izdelovali kozmetiko, pa ne veste kje začeti

Ta spletni tečaj je prava izbira, saj je primeren za popolne začetnike. Predhodno znanje ni potrebno, vse se boste naučili tekom tečaja. S tečajem niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Kakovost spletnega tečaja je primerljiva s fizično delavnico. Osvojili boste znanje, ki ga lahko aplicirate še na druga področja.

Radi bi bili časovno neomejeni

Spletna oblika delavnice je kot nalašč za vas! Z njim niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli in kjerkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Vsebina tečaja je doživljenjsko na voljo v e-učilnici do katere dostopate z uporabniškim imenom in geslom.

Bili ste na fizični delavnici in ste pozabili postopek

Ta problem boste s spletnim tečajem za vedno rešili. Velikokrat se zgodi, da pričnemo z izdelovanjem kozmetike šele mesece po delavnici, ki smo jo obiskali v živo, do takrat pa pozabimo postopek izdelave. Čeprav imate izdelavo napisano po korakih je veliko lažje, če izdelavo dejansko vidite. S spletnim tečajem vam bo ta vsebina za vedno na voljo. Kjerkoli in kadarkoli.

TEČAJ NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Niste pripravljeni investirati časa v izobraževanje

Za izdelavo domačih krem je potrebno vedeti osnove, kar pomeni, da je potrebno predelati vse video module preden vam bo prva krema uspela brez večjih zapletov. Ni težko, verjemite, vendar brez podlage in ogleda tečaja bo postopek dolgotrajnejši.

Kreme kupujete v drogeriji in vam to ustreza

Tečaj ni primeren za tiste, ki jih izdelava domače kozmetike ne zanima. V kolikor radi kupujete naravne kreme v drogeriji in ne želite investirati časa v izdelavo, potem ta tečaj ne bo za vas. Prav tako tečaj ni primeren za vse, ki imate kožne bolezni.

BONUS

Z nakupom spletnega tečaja prejemete bonus članstvo v zaprti Facebook skupini, kjer sem vam v pomoč pri izdelavi kozmetike doma. Vprašate me lahko za nasvet ali pomoč prav tako vam lahko pomagajo vaši sošolci.

GARANCIJA

V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar – brez vprašanj. Vse kar potrebujete narediti je, da napišete sporočilo zakaj tečaj ni izpolnil vaših pričakovanj.

Garancija na zadovoljstvo

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.