<

MENTORSTVO

Vse kar potrebujete za uspešno lansiranje vaše nove kozmetične linije

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija

Čestitke za prvi korak

Zbrati pogum in razmišljati o svoji blagovni znamki in prodaji kozmetike vsekakor ni enostavno, zato čestitke, da ste zbrali pogum in se odločili dati svoji domači kozmetiki nov zagon.

Pri svojem dolgoletnem delu v kozmetični industriji in aromaterapiji, sem pomagala številnim projektom, ki so se uspešno lansirali na trg. Če razmišljate, zakaj potrebujete mentorstvo, naj vam na kratko obrazložim. Pot od izdelave do prodaje je lahko zelo dolga, lahko pa tudi krajša, če razpolagate s uporabinimi informacijami.

Dejstvo je, da je potrebno poleg dobre formulacije priskrbeti še vse ustrezne varnostne listine in priglasitve, ki pa jih ni malo. Pri mentorskem delu se osredotočam izključno na vaše potrebe, želje in vam pomagam uresničiti vaše sanje s čim manj komplikacij in finančnih sredstev.  

Svetujem vam katera pot je za vas najboljša – izdelovati kozmetiko v lastni režiji ali prepustiti proizvodnjo komptentnim podjetjem? Vse ima svoje prednosti in slabosti, kot tudi stroškovnik.

Pri tem vam lahko pomagam jaz in moji strokovni sodelavci. Več o meni in mojem delu preberite tukaj.

Kaj prejmete v sklopu mentorstva?

Svetovanje

Mentorstvo poteka v obliki online svetovanja in srečanj 1 na 1

Formulacije

Pomagam vam izboljšati ali nadgraditi vaše obstoječe formulacije

Dokumentacija

Prejeli boste vse informacije o dokumentaciji, ki jo potrebujete

Webinar

V ceni mentorstva prejmete brezplačni webinar Z naravno kozmetiko na trg

Prednosti mentorstva

Prejmite zanesljive informacije iz prve roke

Čas

Prihranite vaš dragocen čas za raziskovanje in odkrivanje informacij, vse lahko izveste v sklopu mentorstva.

Denar

Prihranite denar in sprejmite pametne odločitve pri lansiranju kozmetike na trg. Nepremišljene poteze lahko stanejo veliko.

Z željo, da bi tisti, ki v domači kuhinji izdelujejo svoje kozmetične izdelke lahko tudi prodajali, smo v sodelovanju z Majo organizirali delavnico »Z naravno kozmetiko na trg!«. Maja je udeležence opolnomočila z vsem svojim znanjem: od zakonodajnih postopkov do smotrnosti domače izdelave izdelkov. Hvaležni smo, da je Maja svoje izkušnje vedno pripravljena deliti tudi s podjetniki začetniki v projektu PONI Gorenjska, ki se podajajo na pot prodaje naravne kozmetike. Veselimo se prihodnjih sodelovanj!

Kovačnica

Podjetniški inkubator Kranj

Kaj lahko pričakujete od mentorstva?

Zanima me izdelava domače kozmetike

Primerno za vse izdelovalce domače kozmetike

Mentorstvo je namenjeno usmeritvam, da bo vaše lansiranje kozmetike čim lažje in čim hitrejše. Mentorstvo poteka v obliki online srečanj po predhodnem dogovoru. V kolikor veste, da želite prodajati kozmetiko na način, da jo v lastni režiji izdelujete sami, potem mentorstvo prilagodim potrebam domačih izdelovalcev. Prejeli boste tudi vse potrebne informacije o certificiranju kozmetike, če bi želeli svoji kozmetični linji dodati organic/natural certifikate. Ste vedeli, da je pametno predhodno kozmetične formule prilagoditi standardom certifikatov preden zaprosite zanj?

Zanima me prodaja z zunanjo proizvodnjo

Primerno za vse, ki želijo proizvodnjo "outsourcati"

V kolikor imate idejo o prodaji kozmetike, ne veste pa točno kakšen produkt bi prodajali (ali pa morda že veste), potem vam pri tem lahko svetujem jaz. V sklopu mentorstva vam svetujem, kateri produkti imajo dober potencial za prodajo in na kakšen način skleniti dogovor z zunanjo proizvodnjo, primerno za vaš produkt. Če želite prihraniti čas in se ne ukvarjati z domačo proizvodnjo ter svoj fokus usmeriti na prodajo – potem bo ta pot za vas prava izbira. V skupnem dogovoru sklenemo sodelovanje s kozmetično proizvodnjo v Sloveniji (v sklopu mentorstva izveste katere so na voljo).

Kaj ne morete pričakovati...

Razvoj formulacij

V sklopu mentorstva ne izdelujem formulacij. Svetujem vam pri nadgradnji že obstoječe, nove se ne razvijajo.

Izdelavo varnostnih listov

Varnostne listine izdelujejo zato pristojno in strokovno usposobljeno osebje. V okviru mentorstva prejmete informacije kdo za vas to lahko naredi in kakšen je potreben finančni vložek.

Izdelavo kozmetičnih produktov

Mentorstvo ni namenjeno izdelavi končnih izdelkov. Izdelke izdelujete sami ali pa jih bo za vas izdelovala zunanja proizvodnja.

PRO Mentorstvo

Mentorstvo

Udeležila sem se skoraj vseh Majinih spletnih tečajev, ki so mi pri ustvarjanju kozmetike predstavljali dobro osnovo za nadaljnje formuliranje lastnih izdelkov za prodajo.

Zeliščna kozmetika Timus

Irena Tertinek, ustanoviteljica blagovne znamke Timus, naravna zeliščna kozmetika

Irena Tertinek Zeliščna kozmetika Timus

Še razmišljate o sodelovanju?

Popolno vas razumem. 

Načrtovanje kozmetičnega izdelka ali linije je velik korak, zato vam priporočam, da pričnete z ogledom webinarja Z naravno kozmetiko na trg, na katerem boste izvedeli veliko koristnih informacij, prav tako boste na podlagi ogleda lažje sprejeli o določitev o tem, ali želite kozmetiko izdelovati v lastni režiji ali bi raje sodelovali z zunanjo proizvodnjo.

Z naravno kozmetiko na trg

34,90 €

Webinar toplo priporočam najprej za tiste, ki se na samostojno pot šele pripravljajo. Romantična iluzija biti na samostojni poti, kjer bomo delali izključno kar na veseli je le iztočnica, zaradi katere je času izzivov lažje vztrajati. In če želimo dati kozmetični produkt na trg, je potrebnega precej več kot uživanje v ustvarjanju.

Poznati je namreč treba kar nekaj zakonodaje. Poleg kozmetičnega produkta, ki mora ustrazati vsem zakonodajnim standardom, mora imeti tudi ustrezno dokumentacijo. In ko imaš produkt narejen, se vse skupaj še začne. Kozmetični izdelek je treba prodati. In tukaj spet lahko nastopi velik izziv, kako ga tekstovno zapakirati, da bo ustrezal vsem standardom zakonodaje na eni strani in da bo privlačen za kupce na drugi strani.

Zato se mi zdi še kako pomembno, da se o teh zadevah poučimo prej. Tako nekako vsaj približno vemo s čim se bomo srečali. Lahko pa narediš tako kot jaz, ko sem se vsega učila sproti. In se še učim. In tudi webinar sem si pogledala šele, ko sem imela produkte že na trgu. In sem morda tudi lažje marsikaj razumela. Ker sem že imela občutek, kaj se zgodi in dogaja, ko si dejansko prisoten na trgu. Po drugi strani bi se pa kakšne stvari lotila malce drugače.

Webinar s kozmetiko na trg ponuja ogromno strokovnega znanja, ki ga boš na svoji poti še kako rabila. Ga toplo priporočam in si hkrati želim še več tovrstnega znanja na tem področju.

Hvala Maja, ker skrbiš za naše znanje.

Teja Kadunc

aromavita.si

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.