<

AROMATERAPIJA ZA VELNESE, KOZMETIKE IN MASERJE

Klinična aromaterapija in izobraževanja

V sklopu Aromika izobraževanj ponujam skupaj s strokovnimi sodelavci izvedbo seminarjev in individualnih izobraževanj za manjše in večje velnes centre, kozmetične salone in maserje posameznike na temo pravilne, varne in klinične uporabe eteričnih olj.

Izobraževanja so namenjena vsem, ki želijo v svoj posel vpeljati aromaterapevtsko prakso, želijo slediti trendom, biti inovativni in aromaterapijo uporabljati profesionalno. Izvedba je mogoča na način individualnih konzulatacij ali izobraževanja večjih timov v online izvedbi ali v živo. 

Aromaterapija v praksi

Aromaterapija v velnes centrih

Ste kdaj pomislili kako se počutijo vaši gostje ko stopijo v prostor, kakšni so njihovi prvi vtisi? Bistvena razlika je, ali je vaš prostor prijetno odišavljen z eteričnimi olji ali cenenimi parfumi. Aromaterapijo lahko uporabite v vseh prostorih velnes centra in zagotovite dobro počutje vaših gostev.  

Aromaterapija v kozmetičnih salonih

S pravilnim izborom eteričnih olj v prostorih vašega kozmetičnega salona se bodo stranke počutile odlično! Ste vedeli, da lahko eterična olja zlahka vključite v masažna olja za nego obraza, telesa, dlani? Jih vključite v maske za obraz ali nožne kopeli?

Izobraževanja

Aromaterapija v velnes centrih

Aromaterapija v velnes centrih

Seminarji za večje in manjše time v velnes centrih

Seminar Aromaterapija za velnes centre je namenjen zaposlenim, ki želijo vključiti aromaterapevtsko prasko v sklop obstoječih storitev. Namenjeno je timom, ki želijo izvedeti, katera eterična olja in na kakšen način jih uporabljamo pri aromaterapevtskih masažah, v savni, pri izvajanju joge in drugih vadb, za odišavljanje prostora ipd.

Aromaterapija v kozmetičnih salonih

Aromaterapija za kozmetične salone

Za vse kozmetičarke, ki želijo uporabljati aromaterapijo v svojem poslu

Seminar Aromaterapija za kozmetike je namenjen vsem kozmetičarkam, ki želijo v kozmetično prakso vpeljati aromaterapijo in uporabo eteričnih olj. Zagotavljam vam, da bodo vaše stranke navdušene! Izvedba izobraževanja je mogoča individualno ali v skupini.

Aromaterapija za maserje

Aromaterapija za maserje

Izobraževanja za vse maserje, ki želijo v svojo prakso vpeljati klinično uporabo eteričnih olj

Seminar Aromaterapija za maserje je namenjen vsem, ki želite pri masažah uporabljati eterična olja, ali pa jih že uporabljate in želite več znanja o kliničnem delovanju eteričnih olj. Želite izvedeti katera eterična olja imajo protivnetno in analgetično delovanje? Katera lahko uporabite za lajšanje kroničnih bolečin vaših strank?

Kako potekajo seminarji?

Spletni seminarji

Izvedba seminarjev je mogoča v spletni obliki. V dogovoru z naročnikom je mogoča izvedba preko profesionalne platforme za izvedbo webinarjev, ki jo uporabljamo v našem podjetju.

Seminarji v živo

Seminarji in izobraževanja na željo naročnika lahko potekajo tudi v živo na izbrani lokaciji naročnika oz. po dogovoru se lahko lokacija določi tudi z naše strani.


Izvedba seminarjev

Za več informacij o možnostih izvedbe seminarjev, prosim pošljite vaše želje preko kontaktnega obrazca.

Spletno predavanje Maje je bilo fantastično in naši udeleženci so bili navdušeni. Gospa Maja je zelo profesionalna in že pred predavanjem poskrbi za vse podrobnosti, tako da je delo organizatorja predavanja zelo olajšano. Ima ogromno strokovnega znanja, ki ga na predavanju poda strukturirano in na zanimiv, preprost, razumljiv in prijeten način, tako da je predavanje primerno tako za popolne začetnike, kot tudi tiste, ki že imajo nekaj predznanja. Ves čas skrbi za interakcijo z udeleženci, čas si vzame za vsa njihova vprašanja, dileme … Poda tudi veliko praktičnih receptov, ki so podani tako razumljivo, da si jih lahko vsakdo pripravi in potem prejeto znanje uporabi v praksi – za izboljšanje svojega počutja in zdravja. Slišala sem že veliko predavateljev in moram reči, da mi je tole predavanje ostalo v spominu kot eno izmed najboljših.

Tanja Cizl

VGC posavje

Aromaterapija v klinične namene v zadnjih letih pridobiva vse večji pomen. Študije potrjujejo njeno učikovitost in vsekakor gre za terapijo prihodnosti v sklopu holističnega zdravljenja.

Moja izobraževanja

Fizioterapija, Alma Mater Europea –
Aromaterapija v zdravstveni negi, Aromainštitut
Šola aromaterapije, Aromainštitut in Magnolija, šola za aromaterapijo in parfumeristiko 
Formula Botanica, Accredited Organic Skincare School
Aromahead Institute, Aromatherapy School and Courses
Massage therapy techniques by Arturo Peal, Chair and Floor massage – Level 1, Body Studies Institute
Tečaj masaže obraza, Vital šola za maserje in terapevte
Tečaj indijske masaže glave, Magnolija, šola za aromaterapijo
Številna krajša izobraževanja in seminarji

Aromika, naravna kozmetika in aromaterapija

Zaupajte nam vaše želje

Kontakt

Webinar vrtnice

vrtnice test

Webinar: Krepitev imunskega sistema z eteričnimi olji

Vas zanima katera eterična olja nam lahko pomagajo pri krepitvi imunskega sistema?  Spoznali se boste z osnovami klinične aromaterapije in izvedeli zakaj eterična olja z določeno kemijsko sestavo še posebej blagodejno vplivajo na imunski in respiratorni sistem.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Priprava rastlinskih izvlečkov in izdelava mazil

V kolikor vas zanima domača izdelva rastlinskih izvlečkov oz.maceratov, potem je ta webinar kot nalašč za vas!

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.

Živjo! Hitro se prijavi na e-novičke in prejemaj ekskluzivne vsebine samo za prijavljene👇

Oddaj svoj e-mail na spodnji povezavi.

Brezplačna e-knjiga: Naravne kreme za obraz

Vpišite vaš email in prejmite e-knjižico receptov za izdelavo naravnih krem za obraz popolnoma brezplačno. Po oddaji obrazca prejmete PDF izvod na vaš email.

👩‍💻 Opomba: V kolikor povezave na mail ne boste prejeli nam prosim pošljite mail na info@aromika.si.